Alla dessa hissar och dissar..

..Ja, de finns ju överallt numera. Jag har däremot inte orkat bry mig om att göra nån egen men här kommer ändå en personlig smaktanke från mig.


Dessa schabrak gav jag en fet diss när jag såg de första gången. De föll mig inte alls i smaken. Nu har jag sett en häst bära det och jag kan säga att det gick från diss till en hiss faktiskt. Såg riktigt bra ut!

Jag tycker alla färgerna är fina, däremot är jag otroligt svag för bruna och beiga nyanser, har typ alltid varit det. Därför ligger det bruna på plats 1 i mina egna rangordning på dem. Det svart/lila kommer sist, inte för att jag tycker det är fult men för att de allra flesta köper det. Att ha likadana saker som någon annan är inte kul!  

Kommentarer
Postat av: Sannalitens.se

Svar: Okej, idag har vi vårt Bad-Anka event. Kolla gärna in på facebook eller i min blogg om du inte vet vad det är, hehe :) Så imorn ska jag väl må som jag förtjänar efter idag. Hur länge till är du ledig förresten? :) Kram!

2011-07-30 @ 11:05:59
URL: http://Sannalitens.se
Postat av: Natalie

allt bra idag ? :)

2011-07-30 @ 12:23:13
URL: http://natalienygrens.blogg.se/
Postat av: Jolin

Jag har det oranga ;) haha dom är super snygga! :D synd bara att dom är så tjocka att man knappt kan ha dem på sommren :)

2011-07-30 @ 15:42:09
URL: http://pinkpoweer.blogg.se/
Postat av: joanna- att leva med Aspergers syndrom

Jag tänkte bara tipsa om att just nu pågår flera tävlingar med fina priser på min blogg. Det finns även en dagens blogg tävling där du har chansen att bli länkad inför mina 200-600 unika läsare/dagen så passa på att gå in och anmäla dig:)



Annars kanske du vill göra ett bloglovinbyte?;)

kram



2011-07-30 @ 20:59:29
URL: http://domkallarmighannes.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0